Kirjeldus
Kuum šokolaad karamelli ja meresoolaga:
- koostisosad: karamellišokolaad (kakaomass, roosuhkur, kakaovõi, PIIMAPULBER, SOJALETSITIIN), meresool; võib vähesel määral sisaldada erinevaid pähkleid ja gluteeni piimaprodukte sisaldavaid teravilju
- hoida: jahedas ja kuivas (+18 – 21°C)
- tootja: Chocolala OÜ, Suur-Karja 20, Tallinn 10146, Eesti.
- valmistamisõpetus: ühe tassi kuuma šokolaadi valmistamiseks läheb vaja 2/3 osa piima ja 1/3 osa šokolaadi. Vala piim potti, lisa šokolaad ning kuumuta pidevalt segades keemiseni
- parim enne: 01.02.2023
Kuum šokolaad kohviga:
- koostisosad: piimašokolaad 50% Peruu ubadest (kakaomass, roosuhkur, kakaovõi, PIIMAPULBER, SOJALETSITIIN), kohv; võib vähesel määral sisaldada erinevaid pähkleid ja gluteeni piimaprodukte sisaldavaid teravilju
- hoida: jahedas ja kuivas (+18 – 21°C)
- tootja: Chocolala OÜ, Suur-Karja 20, Tallinn 10146, Eesti.
- valmistamisõpetus: ühe tassi kuuma šokolaadi valmistamiseks läheb vaja 2/3 osa piima ja 1/3 osa šokolaadi. Vala piim potti, lisa šokolaad ning kuumuta pidevalt segades keemiseni
- parim enne: 01.02.2023